Ga naar content
0341 - 55 25 14 info@vanbeek-verhuizingen.nl Volg ons op Facebook
Van Beek Verhuizingen

Een verhuisbedrijf vlak bij Harderwijk

Ondersteuning met in- en uitpakken
Veilig en zorgvuldig opgeslagen
Aandacht voor uw inboedel

Verhuisbedrijf Harderwijk

Van Beek Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf in de omgeving Harderwijk dat een complete verhuisservice aanbiedt. Zo bieden wij zowel een particuliere als een zakelijke verhuizing in regio Harderwijk aan. Wanneer u gaat verhuizen in regio Harderwijk is het prettig dat uw particuliere of zakelijke verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte, helpt u bij het opstellen van een budget. Zo komt u voor geen enkele verrassing te staan. Wij houden graag rekening met al uw wensen en behoeften, zodat het beste resultaat behaald kan worden.

 

Hulp bij verhuizen van een professioneel verhuisbedrijf in regio Harderwijk

Van Beek Verhuizingen helpt zowel bij bedrijfsverhuizingen als particuliere verhuizingen, in de wijde omgeving van Harderwijk. Onze verhuisservice in Harderwijk begrijpt als geen ander dat verhuizen een stressvolle en grote onderneming is. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze aanvullende diensten. Denk hierbij aan het inpakken van uw inboedel, (de)monteren van uw meubels, schoonmaken, hulp bij schilderen en uitpakken van uw spullen. Zo profiteert u van een volledige verhuisservice bij uw particuliere of zakelijke verhuizing in de omgeving van Harderwijk.

 

Ons verhuisbedrijf in Harderwijk zorgt voor uw inboedel

Wanneer u voor uw particuliere of zakelijke verhuizing in de omgeving van Harderwijk gebruikmaakt van de complete verhuisservice van ons verhuisbedrijf, weet u zeker dat uw inboedel met zorg wordt behandeld. Voor ons is verhuizen meer dan slechts het vervoeren van goederen. Om alles vlekkeloos te laten verlopen, focussen wij op een persoonlijke verhuizing met aandacht voor uw inboedel. Deze aandacht vertaalt zich in:

  • Het gebruiken van matrashoezen
  • Gebruikmaken van een vaste garderobekast
  • Een verhuislift tot en met de vijfde verdieping
  • Voldoende verhuisdekens
  • Uw inboedel opslaan voor een korte of lange periode

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Om een passende offerte op te kunnen stellen, willen wij eerst een duidelijk inzicht hebben in uw wensen en behoeften. Dit bespreken wij in een afspraak zodat wij de nodige service aan kunnen bieden. Wanneer u ons verhuisbedrijf wil inschakelen voor een complete verhuisservice bij uw particuliere of zakelijke verhuizing nabij Harderwijk kunt u een keuze maken uit verschillende soorten verhuisservices. Dit geldt uiteraard ook voor kantoor- en bedrijfsverhuizingen. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0341 – 55 25 14 of stuur een mail naar info@vanbeek-verhuizingen.nl.