Ga naar content
0341 - 55 25 14 info@vanbeek-verhuizingen.nl Volg ons op Facebook
Van Beek Verhuizingen

Een offerte van ons verhuisbedrijf nabij Ermelo

Offerte

Verhuisoffertes aanvragen bij een verhuisbedrijf zorgt voor veel duidelijkheid over het budget dat u moet opstellen. Voordat wij een passende offerte voor u opstellen bij ons verhuisbedrijf nabij Ermelo, bespreken wij graag in een afspraak uw wensen en behoeften. Ook maken we hier een inschatting van het volume van de inboedel. Wij verzorgen zowel particulieren verhuizingen als bedrijfsverhuizingen. Gaat u binnenkort verhuizen? Kies dan voor het aanvragen van verhuisoffertes.

Aanvraag taxatie bezoek

Vul hier uw gevens in zodat wij een taxatiebezoek kunnen inplannen. Een adviseur maakt met u een afspraak om uw verhuizing door te kunnen spreken en de offerte voor u op te kunnen stellen!

Zelf taxeren door middel van de rekentool

Door gebruik te maken van onze handige rekentool kunt u zelf uw verhuizing inventariseren. Aan de hand van deze informatie kunnen wij de offerte voor u samenstellen.

Vooraf verhuisoffertes aanvragen zorgt voor een ontspannen verhuizing in Ermelo

Wij begrijpen als geen ander dat een verhuizing een flinke onderneming is en vaak als stressvol wordt ervaren. Bij het aanvragen van verhuisoffertes kunt u ervan uitgaan dat Van Beek Verhuizingen, gevestigd in Ermelo, u graag volledig ontzorgt. Door de totale organisatie op ons op te nemen, kunt u vertrouwen op een ontspannen verhuizing. Voor ons is verhuizen meer dan alleen het meubeltransport. Een persoonlijke verhuizing met aandacht voor uw inboedel zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Deze aandacht voor uw inboedel vertaalt zich in:

  • Een verhuislift tot en met de vijfde etage
  • Het gebruiken van matrashoezen
  • Voldoende verhuisdekens
  • De vaste garderobekast
  • Het opslaan van uw inboedel voor een korte of lange tijd

 

Onze werkwijze

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, kunt u een keuze maken uit verschillende services. Bij verhuizen hoort natuurlijk ook inpakken. U vindt het misschien prettig om uw eigen bezittingen in te pakken. Wij zullen u ondersteunen door de juiste materialen aan te leveren zoals inpakpapier, plakband en dozen. Zo weet u zeker dat uw bezittingen weer heel op de volgende bestemming aankomen. Heeft u meer hulp nodig? Wij nemen graag het in- en uitpakken volledig op ons. Het demonteren of monteren van meubels is een van onze andere services. Sommige meubels kunnen niet in één stuk vervoerd worden. Het vakkundig uit elkaar halen en weer op de juiste plek opbouwen is een service waar wij u graag mee helpen. Ook het opslaan van meubels is mogelijk. Deze services nemen wij mee bij het aanvragen van uw verhuisoffertes in onder andere Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en Barneveld.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan bij ons verhuisbedrijf in Ermelo. Wanneer u kiest voor het aanvragen van verhuisoffertes bij Van Beek Verhuizingen, gevestigd in Ermelo, kunt u een keuze maken uit verschillende soorten services. Neem contact met ons en vraag een vrijblijvende offerte aan. Neem telefonisch contact met ons op en bel naar 0341 – 55 25 14 of stuur een e-mail naar info@vanbeek-verhuizingen.nl.