Ga naar content
0341 - 55 25 14 info@vanbeek-verhuizingen.nl Volg ons op Facebook
Van Beek Verhuizingen

Opslag in de buurt van Ermelo

Opslag

Bent u op zoek naar een geschikte opslag voor uw inboedel in de omgeving van Ermelo? Naast de verhuisdiensten van Van Beek Verhuizingen bieden wij ook opslagruimte aan voor spullen die u niet naar uw nieuwe woning of bedrijfspand in Gelderland kunt meeverhuizen. Dankzij onze verwarmde opslagruimte nabij Ermelo wordt uw volledige inboedel veilig opgeslagen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw spullen niet beschadigen. Op onze meubelopslag kunt u vertrouwen!

Berg uw inboedel zorgvuldig op in onze opslag nabij Ermelo

Wij vinden het belangrijk dat uw inboedel een zorgvuldige behandeling krijgt en dat zaken als meubelopslag professioneel geregeld worden. Wij willen natuurlijk net als u dat alle spullen onbeschadigd blijven. Daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat in onze verwarmde opslagruimte in de buurt van Ermelo (Gelderland) gebruik gemaakt wordt van opslagdekens, matrashoezen en andere verpakkingsmaterialen die uw inboedel beschermen en schoonhouden. Zo heeft u extra tijd voor uw verbouwing zonder dat er spullen in de weg staan. Het is mogelijk om uw inboedel op te slaan in onze opslag in de omgeving van Ermelo en Harderwijk van een langere en kortere periode.

Offerte aanvragen?

Het leveren van aanvullende diensten

Naast onze meubelopslag, opslag voor inboedel en andere vormen van opslagruimte nabij Ermelo in Gelderland, helpen wij u graag met het verhuizen van uw inboedel. Wij organiseren namelijk zowel particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen. Een verhuizing is een flinke onderneming en daarom doen wij er alles aan om deze vlekkeloos te laten verlopen. Om het u makkelijk te maken bieden wij verschillende services aan. Denk hierbij aan het monteren en demonteren van meubels. Niet ieder meubel kan in één geheel worden vervoerd. Door deze vakkundig uit elkaar te halen en weer op de juiste plek op te bouwen, kunnen zelfs de grootste meubels worden vervoerd. Ook door te helpen met het inpakken van al uw bezittingen ondersteunen wij u graag gedurende uw verhuizing. Heeft u bepaalde producten waar u nog geen plek voor heeft? Sla deze op in onze meubelopslagruimte in de omgeving van Ermelo tot u precies weet wat u met deze spullen wil doen.

 

Ga goed voorbereid uw verhuizing tegemoet

Verhuizen is een grote en intensieve klus. Daarom is het fijn als u deze zo goed mogelijk voorbereid in gaat. Door een verhuisbedrijf in te schakelen, geeft u veel zorgen uit handen. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Van Beek Verhuizingen. Wij regelen graag de verhuizing en opslag van uw goederen vanuit onze opslagruimte in Ermelo, Gelderland. Ook kunt u vragen naar de mogelijkheden van onze meubelopslag in Ermelo, of van andere soorten inboedelopslag die wij aanbieden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0341 – 55 25 14. Of stuur een e-mail naar info@vanbeekermelo.nl.