Ga naar content
0341 - 55 25 14 info@vanbeek-verhuizingen.nl Volg ons op Facebook
Van Beek Verhuizingen

Kantoor of bedrijf verhuizen! Wij doen het profesioneel en efficient!

Bedrijfsverhuizing

Het is vaak handig om bij een bedrijfsverhuizing een gespecialiseerde partner in te schakelen. Van Beek Verhuizingen werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven die hun kantoor willen verhuizen. Wij zijn onder meer actief in Ermelo, Barneveld, Harderwijk en Zeewolde. Bij het verhuizen van een bedrijf is een goede uitvoering minstens zo belangrijk, u moet tenslotte een bedrijfsruimte achter laten waarin alle faciliteiten aanwezig zijn. Ook is het erg belangrijk bij een bedrijfsverhuizing of kantoorverhuizing dat u meteen weer kunt beginnen in het nieuwe pand in de regio Ermelo.

 

Een goede organisatie bij een bedrijfsverhuizing of kantoorverhuizing in Ermelo

Om ervoor te zorgen dat u alles op kantoor draaiende kunt houden tijdens het verhuizen, regelen wij alles omtrent het verhuisproces. Hier vallen verschillende diensten en services onder. Denk hierbij aan:

  • De voorbereiding van de verhuizing
  • Het inpakken van de inboedel
  • De verhuisregie
  • Het uitpakken van de inboedel

Daarnaast kunnen wij – naast het verhuizen van een kantoor of een compleet bedrijf – enkele aanvullende diensten leveren, zoals schoonmaken. Bovendien bieden wij opslagruimte voor spullen die u nog niet wil of kan verhuizen. Wij begrijpen als geen ander dat een bedrijfsverhuizing of kantoorverhuizing in de omgeving van Ermelo een stressvolle en intensieve onderneming is. Daarom kan hulp bij het inpakken en uitpakken erg helpen. Veel mensen stellen het op prijs om hun eigen bezittingen in te pakken en uit te zoeken. Wij ondersteunen u door inpakpapier, plakband en dozen aan te leveren. Is deze klus te tijdrovend en wilt u liever de gewone werkzaamheden door laten gaan? Dat vinden wij bij Van Beek Verhuizingen geen probleem. Wij helpen u graag met de volledige inpak- en uitpakservice zodat alles snel weer op de goede plek staat.

 

Vraag om deskundig advies

Ontvangt u graag hulp voor uw kantoorverhuizing in de regio Ermelo? Laat ons weten wat uw wensen en behoeften zijn zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen opstellen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0341 – 55 25 14. Stuurt u liever een e-mail? Geen probleem! U kunt ons bereiken op info@vanbeek-verhuizingen.nl.

Offerte aanvragen?