Ga naar content
0341 - 55 25 14 info@vanbeek-verhuizingen.nl Volg ons op Facebook
Van Beek Verhuizingen

Particuliere verhuizing? Kijk wat onze klanten vertellen en klik op ons rapportcijfer!

Particuliere verhuizing

Een verhuizing is een flinke onderneming en organisatie. Verhuisbedrijf Van Beek ontzorgt je graag door een deel van de organisatie op zich te nemen.
Verhuizen is voor ons meer dan alleen het transporteren van goederen. Wij bieden je een persoonlijke verhuizing met eenzelfde aandacht voor je inboedel. Dit vertaalt zich in het gebruik van:

  • Matrashoezen
  • Voldoende verhuisdekens
  • Garderobeboxen
  • Een verhuislift (t/m de vijfde etage) 5
  • En andere hulpmaterialen

Uiteraard is het ook mogelijk je inboedel voor kortere of langere tijd bij ons op te slaan.

Offerte aanvragen?

Inpakken en uitpakken

Bij verhuizen hoort ook inpakken. Veel mensen stellen het op prijs om hun eigen zaken in te pakken. Wij zullen je voorzien van de juiste materialen zoals inpakpapier, dozen en plakband zodat je je spullen goed kunt verpakken. Ook kunnen wij het in- en uitpakken geheel voor je uitvoeren.

Meubels (de)monteren

Niet alle meubelen kunnen als geheel vervoerd worden. Verhuisbedrijf Van Beek kan ervoor zorgen dat deze meubelen vakkundig uit elkaar worden gehaald en uiteraard ook weer op juiste plek worden opgebouwd.

Handyman service

Niet alle meubels kunnen in zijn geheel verhuisd worden. Denk hierbij aan linnenkasten, bureaus en bedden. Deze moeten in uw huidige woning worden gedemonteerd en in uw nieuwe woning gemonteerd. Kunt of wilt u dit niet zelf doen dan doen wij dit graag voor u. Onze medewerkers zijn bekend met verreweg alle kastsystemen en kunnen deze zonder bouwtekening de- en monteren. Naast het meubilair is het ook mogelijk dat u de lampen, schappen, schilderijen laat ophangen of andere soortgelijke werkzaamheden door ons laat uitvoeren. Wij informeren u graag over onze service en de mogelijkheden hierin.