Ga naar content
0341 - 55 25 14 info@vanbeek-verhuizingen.nl Volg ons op Facebook
Van Beek Verhuizingen

Meubeltransport op maat Ermelo en omstreken

Ondersteuning met in- en uitpakken
Veilig en zorgvuldig opgeslagen
Aandacht voor uw inboedel

Verhuisservice Ermelo

Van Beek Verhuizingen, gevestigd in de omgeving van Ermelo en Zeewolde, is graag uw partner wanneer u een verhuisservice nodig heeft die u het complete takenpakket van meubeltransport tot inboedelopslag uit handen neemt. Wanneer u onze specialisten inschakelt, profiteert u gegarandeerd van een zorgeloze verhuizing. Verhuizen is altijd een flinke onderneming, waar veel bij komt kijken. Denk naast meubeltransport bijvoorbeeld ook aan het in- en uitpakken van inboedel en de installatie van apparatuur. Daarom is het handig om gebruik te maken van een verhuisservice waarbij het hele proces zorgvuldig wordt uitgevoerd. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven en weten in elke situatie het juiste plan van aanpak op te stellen.

Onze service voor particulieren gaat verder dan meubeltransport in Ermelo

Een verhuizing vergt een goede organisatie en de juiste middelen, zeker op het gebied van meubeltransport. Door onze ervaring weten wij hoe wij in uw situatie de beste service moeten verlenen. Voor particulieren bieden wij in de regio Ermelo – uiteraard naast een veilig en efficiënt meubeltransport – ook ander diensten aan. Denk aan een betrouwbare opslag van uw inboedel, maar ook aan een verhuislift, een garderobekast, verhuisdekens en nog vele andere materialen. Ook kunt u gebruikmaken van onze in- en uitpakservice.

Onze service voor bedrijven in Ermelo en omgeving

Elke kantoorverhuizing heeft zijn eigen omvang en vergt dus service op maat; het kan gaan om een kleinschalig kantoor, maar ook om een relatief groot bedrijf met meerdere afdelingen. In elke situatie bieden wij uw bedrijf de juiste oplossingen. U rekent op een nauwkeurige voorbereiding, een in- en uitpakservice, een zorgvuldig meubeltransport, een verwarmde opslagruimte in Ermelo en nog veel meer. Zelfs schoonmaken maakt deel uit van onze service voor bedrijven.

Vraag naar de vele mogelijkheden voor uw verhuizing

Wij vertellen u graag meer over ons meubeltransport, de opslag van uw inboedel en nog veel meer onderdelen van onze service in Ermelo en omstreken. Wilt u graag uw spullen vervoeren van of naar Harderwijk? Of Barneveld? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0341 – 55 25 14. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vanbeekermelo.nl. Wij helpen u zo snel mogelijk!