Ga naar content
0341 - 55 25 14 info@vanbeek-verhuizingen.nl Volg ons op Facebook
Van Beek Verhuizingen

Een opslagruimte in Harderwijk

Ondersteuning met in- en uitpakken
Veilig en zorgvuldig opgeslagen
Aandacht voor uw inboedel

Opslagruimte Harderwijk

In de self storage opslagruimte van Van Beek Verhuizingen in Harderwijk is genoeg ruimte voor inboedelopslag en meubelopslag voor een korte of lange periode. Zijn er bepaalde spullen die u niet kwijt kan in uw nieuwe woning of bedrijfspand of bent u nog druk met een verbouwing en bang dat uw eigendommen beschadigd raken? In onze verwarmde self storage opslagruimte in Harderwijk wordt uw volledige inboedel zorgvuldig opgeslagen.

 

Uw inboedel veilig opgeslagen in onze self storage opslagruimte in Harderwijk

Wanneer u voor Van Beek Verhuizingen kiest, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1923 en heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Wij bieden u zekerheid, omdat wij beschikken over het Garantie Certificaat Erkende Verhuizers. Wij leggen de focus op het zorgvuldig behandelen van uw inboedel. Uw eigendommen zijn belangrijk en deze moeten onbeschadigd blijven. Daarom beschikken wij over een verwarmde opslagruimte voor meubelopslag en inboedelopslag in Harderwijk. Zo voorkomen wij dat bijvoorbeeld vocht in houten meubels trekt. Ook maken wij gebruik van voldoende verpakkingsmateriaal zodat uw inboedel voldoende wordt beschermd. Denk hierbij aan opslagdekens en matrashoezen.

 

Een complete dienstverlening met aanvullende services

Ons verhuisbedrijf is u uiteraard graag met meer van dienst dan enkel het aanbieden van een opslagruimte voor inboedelopslag en meubelopslag in Harderwijk. U kunt ook op ons rekenen voor het transport van uw meubels naar uw nieuwe woning of kantoorpand. Daarnaast bieden we allerlei aanvullende diensten aan, zoals het in- en uitpakken van uw inboedel en het monteren en demonteren van uw meubelstukken. Op die manier bieden we een complete service en kunnen we u, indien gewenst, volledig ontzorgen. Zo wordt verhuizen een stuk gemakkelijker en zorgelozer.

 

Sla al uw belangrijke spullen zorgvuldig op

Wij helpen zowel bij particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen in Harderwijk en omgeving met een goede voorbereiding en zorgvuldige meubelopslag en inboedelopslag. Heeft u belangrijke spullen die u graag veilig wilt opslaan? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een self storage opslagruimte in regio Putten en verhuisservice in Harderwijk. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0341 – 55 25 14. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vanbeek-verhuizingen.nl.