Ga naar content
0341 - 55 25 14 info@vanbeek-verhuizingen.nl Volg ons op Facebook
Van Beek Verhuizingen

Opslagruimte voor meubels en inboedel in Zeewolde

Ondersteuning met in- en uitpakken
Veilig en zorgvuldig opgeslagen
Aandacht voor uw inboedel

Opslagruimte Zeewolde

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Zeewolde voor meubelopslag en inboedelopslag? Dan vindt u in de opslagruimte van Van Beek Verhuizingen zeker genoeg ruimte om uw meubels en verdere inboedel tijdelijk op te slaan. Dit kan voor zowel een korte als voor een langere periode. Dus gaat u verhuizen, maar kunnen uw meubels en andere spullen niet meteen mee naar de nieuwe woning? Dan slaan wij ze graag zorgvuldig voor u op in onze verwarmde ruimte voor meubelopslag en inboedelopslag in Zeewolde.

 

Uw meubels en inboedel worden zorgvuldig opgeslagen in onze opslagruimte in Zeewolde

U bent er bij ons verhuisbedrijf uit Zeewolde niet alleen zeker van dat uw spullen veilig opgeslagen zijn in onze ruimte voor meubelopslag en inboedelopslag. U bent er namelijk ook van verzekerd dat wij er zorgvuldig mee omgaan tijdens het vervoer van en naar de opslag. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1923 en beschikt over het Garantie Certificaat Erkende Verhuizers. Dat betekent dat wij jarenlange ervaring hebben en net een stapje verder gaan om ervoor te zorgen dat uw meubels en inboedel veilig worden vervoerd. Dit realiseren we onder andere door voldoende verhuisdekens en stevige matrashoezen te gebruiken bij het opslaan van uw inboedel in onze opslagruimte in Zeewolde.

 

Aanvullende diensten die uw verhuizing een stuk gemakkelijker maken

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruikmaken van onze ruimte voor inboedelopslag en meubelopslag in Zeewolde. Wanneer uw meubels dus niet meteen verhuisd kunnen worden van uw oude pand naar uw nieuwe woning of kantoorpand, kunt u ze met een gerust hart door ons op laten slaan. Daarnaast leveren we ook aanvullende diensten. Zo kunt u ook op ons rekenen voor het monteren en demonteren van de meubels en helpen we u eventueel met het in- en uitpakken van uw inboedel. Op deze manier kunt u zorgeloos verhuizen, terwijl uw spullen veilig staan opgeslagen in onze inboedelopslag en meubelopslag in Zeewolde.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u gebruikmaken van onze opslagruimte in Zeewolde voor inboedelopslag, meubelopslag of voor allebei? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u precies wat de opslag en het vervoer u gaan kosten. Hiervoor belt u naar 036 – 524 77 33 of stuurt u een e-mail naar info@verhuisbedrijfzeewolde.nl. Wij zijn u graag van dienst!