Ga naar content
0341 - 55 25 14 info@vanbeek-verhuizingen.nl Volg ons op Facebook
Van Beek Verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Een particuliere of zakelijke verhuizing in is een flinke onderneming en organisatie. Van Beek Verhuizingen ontzorgt u graag door een deel van de organisatie op zich te nemen. Verhuizen is daarbij voor ons meer dan alleen het transporteren van goederen. Wij bieden je een persoonlijke verhuizing met veel aandacht voor uw inboedel.

Een professionele particuliere verhuizing met zorg en aandacht

Iedere verhuizing, of het nu een particuliere of zakelijke verhuizing betreft, pakken we in de hele regio rondom Ermelo en Barneveld professioneel aan. Dit vertaalt zich in het gebruik van onder andere:

  • Matrashoezen
  • Voldoende verhuisdekens
  • Garderobeboxen
  • Een verhuislift (deze is geschikt voor verhuizingen tot op de vijfde etage)

 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw inboedel voor kortere of langere tijd bij ons op te slaan.

 

Offerte aanvragen?

Inpakken en uitpakken

Bij zowel een particuliere als zakelijke verhuizing in de omgeving van Ermelo en Barneveld hoort inpakken. Veel mensen stellen het op prijs om hun eigen zaken in te pakken. Wij voorzien u dan graag van de juiste materialen, zoals beschermend papier, dozen en plakband. Zo kun je je spullen goed verpakken. Ook voeren wij het in- en uitpakken graag voor je uit.

Meubels (de)monteren

Niet alle meubelen kunnen in één geheel vervoerd worden. Van Beek Verhuizingen zorgt er dan voor dat deze meubelen vakkundig uit elkaar worden gehaald en uiteraard ook weer op juiste plek worden opgebouwd.

Maak gebruik van onze goede service

Wij bieden een goede service voor álle meubels, ook meubels die niet in één keer vervoerd kunnen worden. Denk hierbij aan linnenkasten, bureaus en bedden. Deze moeten in uw huidige woning worden gedemonteerd en in uw nieuwe woning worden gemonteerd. Onze medewerkers zijn bekend met verreweg alle kastsystemen en kunnen deze zonder bouwtekening demonteren en monteren. Behalve het meubilair is het ook mogelijk dat u lampen, schappen of schilderijen laat ophangen. U kunt of andere soortgelijke werkzaamheden door ons laat uitvoeren en ons zelfs inschakelen voor internationale verhuizingen. Wij informeren u graag over onze service en de mogelijkheden hierin. Neem contact met ons op via 036 – 524 77 33 of stuur een e-mail naar info@verhuisbedrijfzeewolde.nl.