Ga naar content
0341 - 55 25 14 info@vanbeek-verhuizingen.nl Volg ons op Facebook
Van Beek Verhuizingen

Opslagruimte in de buurt van Putten

Opslagruimte Putten

Heeft u opslagruimte nodig voor bijvoorbeeld meubelopslag en woont u in Putten of omgeving? Dan biedt de verwarmde opslagruimte van Van Beek Verhuizingen uitkomst. Hier worden uw meubels en andere inboedel veilig opgeslagen totdat u er plaats voor heeft in uw nieuwe woning of kantoorpand. Dit kan voor een korte periode zijn, maar ook voor de langere termijn bieden wij u opslagruimte voor meubelopslag in de buurt van Putten.

 

Verschillende locaties met voldoende opslagruimte in de omgeving van Putten

We beschikken over verschillende locaties in de buurt van Putten waar u terechtkunt voor meubelopslag en een opslagruimte voor uw inboedel. Deze locaties bevinden zich in:

U kunt dus bij ons verhuisbedrijf terecht wanneer u in Putte woont, maar ook wanneer u vanuit elders in Gelderland opslagruimte zoekt voor inboedel- en meubelopslag.

Laat uw meubels enkel opslaan of kies voor een volledig ontzorgde verhuizing

U kunt Van Beek Verhuizingen voor meer inschakelen dan enkel voor meubelopslag en opslagruimte voor uw inboedel in de buurt van Putten. Zo leveren we ook verschillende aanvullende diensten die het verhuizen een stuk gemakkelijker maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het in- en uitpakken van uw inboedel, het (de)monteren van meubels en het transport van zowel uw inboedel als uw meubels. Indien gewenst kunnen we u dan ook volledig ontzorgen, zodat u zorgeloos verhuist.

 

Informeer naar de mogelijkheden

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruikmaken van onze opslagruimte voor meubelopslag vlak bij Putten. Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. U bereikt ons wanneer u belt naar 0341 – 55 25 14 of een e-mail stuurt naar info@vanbeek-verhuizingen.nl. Wij stellen graag een offerte voor u op, zodat u precies weet wat de opslag van uw meubels en/of inboedel gaat kosten.